Επένδυσε στην Υγεία σου με την Christmas Gift Card Βελονισμού

Αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο στους αγαπημένους σου! Χάρισε την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τη θεραπευτική πρακτική του βελονισμού μέσω του προπληρωμένου γιορτινού πακέτου βελονισμού!

Ζούμε σε μια εποχή όπου η ευεξία και η φροντίδα του εαυτού μας αποκτούν την προσοχή που τους αναλογεί, ενώ ταυτόχρονα οι ρυθμοί της καθημερινότητας εξαντλούν την ενέργεια μας, διαταρράσοντας την ισορροπία του οργανισμού.

Κάπως έτσι ήρθε η ιδέα για τη δημιουργία μιας κάρτας δώρου που θα χαρίσει την ευκαιρία σε όλους να έρθουν σε επαφή με την πρακτική του βελονισμού!

Ο βελονισμός έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην αντιμετώπιση του χρόνιου και οξύ πόνου, στην ανακούφιση του άγχους και τη βελτίωση της ψυχοσωματικής ισορροπίας αλλά και ως μέθοδος πρόληψης.

Ό,τι κι αν είναι αυτό που απασχολεί εσένα ή κάποιον δικό σου, θα ανακαλύψουμε μαζί τον καλύτερο τρόπο ανακούφισής σου!

Έχουμε δημιουργήσει μια ξεχωριστή κάρτα δώρου, ένα προπληρωμένο πακέτο, που προσφέρει δυο συνεδρίες βελονισμού σε προσφορά 20%!

Η προσφορά αφορά όχι μόνο εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας, καθώς μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία με κάποιον που νοιάζεστε, κάνοντας το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δώρο.

❄️ Τι οφέλη έχεις απο αυτή τη γιορτινή κάρτα?

Δυο συνεδρίες βελονισμού, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου, σε προσφορά 20% !

❄️ Πώς θα την αποκτήσεις?

Επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 930 900 ή 6981 958 248 ή μέσω instagram για να μας δώσεις τα στοιχεία του ατόμου που προορίζεται ώστε να του στάλει η ηλεκτρονική κάρτα δώρου άμεσα!

Αφεθείτε στον κόσμο του βελονισμού και ανακαλύψτε τα οφέλη που μπορεί να φέρει στη ζωή σας. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Όροι Συμμετοχής

*Ισχύς της Κάρτας Δώρου: Η κάρτα δώρου προσφέρει δικαίωμα σε δύο συνεδρίες βελονισμού με έκπτωση 20%. Η απόκτηση της κάρτας είναι εφικτή έως 10/1/2024. Η χρήση της κάρτας μπορεί να γίνει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024.

*Ραντεβού και Διαθεσιμότητα: Η κράτηση των ραντεβού γίνεται βάσει διαθεσιμότητας. Οι κάτοχοι της κάρτας θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας για να προγραμμτιστούν οι συνεδρίες.

*Περιορισμοί: Η προσφορά ισχύει για ένα άτομο και δεν είναι μεταβιβάσιμη. Δεν συνδυάζεται με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές.

*Ακύρωση Ραντεβού: Παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε τουλάχιστον 24 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού για αλλαγή ή ακύρωση.

*Λήξη Κάρτας Δώρου: Μετά τη λήξη της χρονικής περιόδου που αναγράφεται στην κάρτα δώρου, η προσφορά δεν είναι έγκυρη.